Hoppa till innehåll

Kortsläpp 2020

Årets kortförsäljning startar 21/3 kl. 19.00 via vår butik på fiskekort.se/bjorkaasumsan

Vi har de senaste säsongerna haft problem med överbelastning vid kortköp som resulterat i irritation hos kortköpare och försäljning av antal kort som överskridit den tilldelning som beslutats.

Vi har haft dialog med Sportfiskarna som gett oss information att de förhoppningsvis åtgärdat dessa problem. På grund av för hårt fisketryck (överförsäljning av kort) de senaste säsongerna har vi i år reducerat antalet tillgängliga kort på A-sträckan samt att vi av säkerhetsskäl tvingas införa en klausul i köpvillkoren som innebär att vi förbehåller oss rätten att avboka och återbetala sålda kort om detta skulle inträffa igen. Vi hoppas naturligtvis för alla parter skull att detta inte ska inträffa.

Nyheter för 2020

Dagkorten berättigar endast till flugfiske.

Det finns fiskekort tillgängliga för samtliga fiskedagar. För respektive sträcka säljs dock kort varannan dag. Fördelning av veckodagar är;

Sträcka A:  30 kort (måndag, onsdag, torsdag, lördag)

Sträcka B:  40 kort (tisdag, torsdag, fredag, söndag)

Sträcka C:  40 kort (måndag, onsdag, torsdag, lördag)

Sträcka D:  30 kort (måndag, onsdag, torsdag, lördag)

Sträcka E:  40 kort (tisdag, torsdag, fredag, söndag)

Tips inför kortsläppet!

Gå in på fiskekort.se redan nu och säkerställ att ditt kreditkort är uppdaterat, så att du slipper göra det i samband med att korten släpps!

Vi kommer även i år erbjuda möjligheten att flytta kort mot en avgift. Kontakta oss på hej@bjorkaasumsan.se för dessa möjligheter.